Krenari dhe Paragjykim

Xhejni dhe Elizabetë Beneti nuk janë vetëm motra, por edhe shoqe të ngushta. Ato ndajnë me njëra-tjetrën shpresat dhe ëndrrat. Kur Xhejni bie në dashuri, Elizabeta ngazëllehet për të. Mirëpo ëndrra e Xhejnit copëtohet dhe Elizabeta e di se kush e ka fajin: Darsi, një zotëri i pashëm dhe krenar, ai burrë, që Elizabeta e dashuron dhe e urren njëkohësisht! Si e gjejnë, më në fund, dashurinë vajzat Benet? Kjo eshte nje nga histonte me te njohura dhe më të dashura të rrëfyera ndonjëherë.

Kategoria

8.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Xhejn Osten

Numri i faqeve

421

Shtëpia botuese

Toena

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994313068

Rreshti

A

Kolona

9

Poashtu mund të ju pëlqejë