Krim dhe ndeshkim

Në gjuhën shqipe vjen në një variant të dytë Krim dhe ndëshkim, një nga romanet më të mira të Dostojevskit.

Kategoria

16.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Fjodor Dostojevksi

Numri i faqeve

635

Shtëpia botuese

Fan Noli

Gjuha

Shqip

ISBN

978 9928251442

Rreshti

A

Kolona

5

Poashtu mund të ju pëlqejë