Lahuta e malcis

Ka shumë tekste të Lahuta e Malcis, por ata që duan të lexojnë botimin origjinal, ky është i vetmi. Botimet Françeskane sjellin botimin XVII i cili ka krijuar besimin e padiskutueshëm te lexuesi, jo vetëm për shkak të autenticitetit, por edhe për shkak të cilësisë dhe çmimit ekonomik

9.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Gjergj Fishta

Gjuha

Shqip

Shtëpia botuese

Botimet Françeskane

Numri i faqeve

644

ISBN

9789928331342

Rreshti

M

Kolona

12