Legjenda dhe rrëfime për skënderbeun

Kategoria

1.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Naum Prifti

Numri i faqeve

132

Shtëpia botuese

Piramida

Gjuha

Shqip

ISBN

9789951182089

Rreshti

C

Kolona

6

Poashtu mund të ju pëlqejë