Legjenda dhe rrëfime për skënderbeun

Kategoria

1.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Naum Prifti

Numri i faqeve

147

Shtëpia botuese

Berati

Gjuha

Shqip

ISBN

9789951565509

Rreshti

B

Kolona

4

Poashtu mund të ju pëlqejë