Lolita

Dhjetëra shtëpi botuese e kishin refuzuar manuskriptin e romanit “Lolita” të autorit, atëbotë ende jo edhe aq të njohur me prejardhje ruse, Vladimir Nabokov. Arsyeja: dyshimi dhe frika, e pse jo edhe vetëcensura për vija pornografike të rrëfimit.

Kategoria

11.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Vladimir Nobokov

Numri i faqeve

358

Shtëpia botuese

Skanderbeg Books

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994351725

Rreshti

A

Kolona

18

Poashtu mund të ju pëlqejë