Lufta dhe Paqja 2

“Lufta dhe Paqja”, është një novelë historike, e ndarë në katër libra në shqip, që tregon për ngjarjet e trazuara në Rusi gjatë luftërave të Napoleonit në fillim të shekullit të nëntëmbëdhjetë. Mbështetur mbi një stil jete aristokratike që tashmë kishte filluar të zhdukej gjatë kohës që Leo Tolstoi shkroi librin e tij në vitet 1860, libri përmbledh një periudhë relativisht të shkurtër – pesëmbëdhjetë vjet – por paraqet jetët e karaktereve të ndryshëm nga të gjitha segmentet e shoqërisë me detaje të gjalla dhe të mirë realizuara. Ky libër është vëllimi i dytë i novelës.

Kategoria

8.40

Infromacione shtesë

Autori i librit

L. N. Tolstoi

Numri i faqeve

417

Shtëpia botuese

OMSCA-1

Gjuha

Shqip

ISBN

9992752173

Rreshti

A

Kolona

6

Poashtu mund të ju pëlqejë