Lufta e Grave

“Lufta e Grave” (La guerre des femmes), është njëri nga romanet e suksesshme të shkrimtarit të madh frances, të shekullit të nëntëmbëdhjetë, Aleksandër Dyma. Ky roman, edhe pse disi i harruar dhe i lënë në hije, mbetet po aq i sukseshmëm sa edhe Tre musketierët apo Konti i Monte Kristo. Temën qendrore të rij e përbëjnë ngjarje dhe fakte të vërteta nga historia politike e Francës e shekullit XVII.

Kategoria

12.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Aleksandër Dyma

Numri i faqeve

554

Shtëpia botuese

Uegen

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928033956

Rreshti

A

Kolona

6

Poashtu mund të ju pëlqejë