Lulet e së keqes

Disa më kanë thënë se këto poezi mund të bëjnë keq; nuk jam gëzuar për këtë gjë. Ca të tjerë, shpirtra të mirë këta, më kanë thënë se mund të bëjnë mirë; as kjo nuk më ka pikëlluar. Frika e të parëve dhe shpresa e të dytëve njëlloj më kanë çuditur dhe kanë shërbyer vetëm për të marrë vesh se ky shekull i ka çmësuar dhe harruar të gjitha nocionet klasike lidhur me letërsinë. (Charles Baudalaire)

Kategoria

7.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Charles Baudelaire

Numri i faqeve

274

Shtëpia botuese

Albasi

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928282453

Rreshti

A

Kolona

12

Poashtu mund të ju pëlqejë