Lulja dhe Shega

Kategoria

1.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Vedat Kokona

Numri i faqeve

35

Shtëpia botuese

Piramida

Gjuha

Shqip

ISBN

9789951181174

Rreshti

C

Kolona

6

Poashtu mund të ju pëlqejë