Lulja dhe shega

Kategoria

1.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Vedat Kokona

Numri i faqeve

34

Shtëpia botuese

Berati

Gjuha

Shqip

ISBN

9789951565479

Rreshti

B

Kolona

3

Komente

Nuk ka ndonjë koment.

Jepni një mendim i pari "Lulja dhe shega"

Poashtu mund të ju pëlqejë