Magjistarët e dikurshëm

Kjo aventurë kërkimi është më e frikshmja dhe më e pabesa se të gjitha. Për mëtepër… DIKUSH do t’i tradhtojë ata…

10.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Cressida Cowell

Numri i faqeve

400

Shtëpia botuese

Botart

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928286765

Rreshti

B

Kolona

23

Poashtu mund të ju pëlqejë