Mashtrimi i Madh

Kur një satelit i ri i NASA-s dallon shenja të një objekti të rrallë e të mahnitshëm, të groposur thellë në akullin e Arktikut, agjencia e hapësirës shpall një fitore të shumëdëshiruar,… një fitore që ka pasoja të thella për politikën hapësinore të Shteteve të Bashkuara dhe për zgjedhjet e ardhshme presidenciale. Presidenti, që kërkon të qëndrojë edhe për një mandat tjetër në Zyrën Ovale, dërgon analisten e zbulimit të Shtëpisë së Bardhë, Reiçëll Sekston, në akullnajën Milne për të verifikuar vërtetësinë e zbulimit. E shoqëruar nga një grup ekspertësh, mes të cilëve dhe shkencëtari karizmatik Majkëll Tolland, Reiçëlli zbulon diçka të papërfytyrueshme: dëshmi të një mashtrimi shkencor,… një mashtrim i guximshëm, që mund ta zhysë botën në polemikë.

Kategoria

8.30

Infromacione shtesë

Autori i librit

Dan Brown

Numri i faqeve

556

Shtëpia botuese

Dudaj

Gjuha

Shqip

ISBN

9994333755

Rreshti

A

Kolona

13

Komente

Nuk ka ndonjë koment.

Jepni një mendim i pari "Mashtrimi i Madh"

Poashtu mund të ju pëlqejë