Mendohu përsëri

Në një botë që ndryshon në mënyrë të rrufsheshme është tejet kritike që të rimendojmë për ato gjëra që kemi bërë, – pra të mësojmë nga ajo që kemi bërë gabim dhe të ecim përpara duke përmirësuar veten tonë. Këtë sekret na e mëson mjeshtrisht autori, Adam Grant në këtë bestseller absolut të kohës tonë

Kategoria

12.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Adam Grant

Gjuha

Shqip

Shtëpia botuese

Pema

ISBN

978951817509

Numri i faqeve

312