Mondo dhe tregime të tjera

Askush nuk ishte në gjendje të thoshte se nga vinte Mondo. Ai kishte ardhur një ditë, rastësisht, në qytet, pa rënë në sy, e më tej të gjithë ishin mësuar me praninë e tij. Ishte një djalë i vogël nja dhjetë vjeç, me fytyrë të rrumbullakët e të ëmbël dhe me sy të zinj. Por çka binte më shumë në sy tek ai ishin flokët, të errët dhe me reflekse të hirta, që ndryshonin ngjyrë sipas dritës.

8.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

J.M.G. Le Clezio

Gjuha

Shqip

Shtëpia botuese

Albas

Numri i faqeve

360

ISBN

9789928282231

Rreshti

C

Kolona

24