Montenji dhe 3 legjenda

Tri perpunime legjendash të marra nga librat fetarë të Indisë se lashtë, si një synim për ideal, si një protestë kundër dhunës, si një thirrje për drejtësi, si një kërkesë për liri individuale dhe njëherësh për përgjegjësi ndaj bashkësisë. Sa të larta si përmbajtje, aq edhe të pakapërcyeshme si kënaqësi estetike.

Kategoria

5.90

Infromacione shtesë

Autori i librit

Stefan Cvajg

Numri i faqeve

136

Shtëpia botuese

Argeta LMG

Gjuha

Shqip

ISBN

9789995617829

Rreshti

A

Kolona

10

Poashtu mund të ju pëlqejë