Një armik i padukshëm

Para se vellai i vogël i Megi Marit, Çarls-Uollsi, të sëmuret për vdekje, ai shikon dragonjtë në kopshtin e zarzavateve. Dragoi është Proginoski, një engjëll me krahë e me sy, me trup prej ere dhe flake. Është detyra e Megit dhe e Proginoskit, bashkë me shokun e Megit, Kelvin, që të shpëtojnë jetën e Çarls-Uollsit.

7.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Madeleine L'Engle

Gjuha

Shqip

Shtëpia botuese

Bota Shqiptare

Numri i faqeve

236

ISBN

9789928004543

Rreshti

B

Kolona

19