Një Xinxare Lozonjare

Kategoria

1.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Rifat Kukaj

Numri i faqeve

107

Shtëpia botuese

1989, Enti i Teksteve dhe i mjeteve Mësimore I Krahinës Socialiste Autonome të Kosovës

Gjuha

Shqip

Rreshti

B

Kolona

6

Komente

Nuk ka ndonjë koment.

Jepni një mendim i pari "Një Xinxare Lozonjare"

Poashtu mund të ju pëlqejë