Oliver Tuist

Në librin e tij Oliver Tuist, shkrimtari i njohur anglez me famë botërore Çarls Dikens, rrëfen me stilin e tij të hollë historinë e një djaloshi të rritur jetim, i cili megjithë vështirësitë e jetës, arrin të bëjë një jetë të pastër e të dëlirë. Oliver Tuist është një vepër e mrekullueshme në të cilën dalin në pah fuqia e mirësisë, vlerat njerëzore, dashuria, drejtësia, hidhërimi, durimi dhe lumturia; një vepër në të cilën trajtohen tema të cilat ju udhëheqin në jetë.

Kategoria

6.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Çarls Dikens

Numri i faqeve

456

Shtëpia botuese

INFBOTUES

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928409188

Rreshti

A

Kolona

6

Poashtu mund të ju pëlqejë