Oliveri dhe parukat e detit

Kategoria

8.40

Infromacione shtesë

Autori i librit

Philip Reeve Sarah Mcintyre

Numri i faqeve

189

Shtëpia botuese

Botart

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928219046

Rreshti

B

Kolona

23

Komente

Nuk ka ndonjë koment.

Jepni një mendim i pari "Oliveri dhe parukat e detit"

Poashtu mund të ju pëlqejë