Otello

Otello, arapi i Venedikut u shkrua më 1604, bazuar në veprën “Hecatommithi” i novelistit italian Giraldi Cinthio. Otello, arapi i Venedikut u shkrua më 1604, bazuar në veprën “Hecatommithi” i novelistit italian Giraldi Cinthio. Rolet e para janë Otello, Desdemona dhe Iagua, ndërsa të dytët janë Brabanti, Kasi, Roderigu, Emilia dhe Bianka. Ky është një botim luksoz i përkthimit unik të veprës nga Fan S. Noli.

Kategoria

4.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Uiliam Shekspir

Numri i faqeve

214

Shtëpia botuese

Argeta LMG

Gjuha

Shqip

ISBN

978999274359X

Rreshti

A

Kolona

17

Poashtu mund të ju pëlqejë