Pa prekur

Ky është një roman që denoncon indiferencën, që ngre gishtin akuzues dhe na kujton se nuk jemi përgjegjës vetëm për ato që bëjmë, por edhe për ato që nuk bëjmë, për ato që nuk mbrojmë dhe për ato që duhet të ngremë zërin, por heshtim.

8.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Nermin Yildirim

Numri i faqeve

304

Shtëpia botuese

Dritan

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928184788

Rreshti

A

Kolona

43

Poashtu mund të ju pëlqejë