Pelegrini i komposteles

Romani tregon udhëtimin e rrëfimtarit Paulo përgjatë shtegut të pelegrinëve që të çonte në Shën Zhak të Kompostelës, në Spanjë. Në shoqërinë e udhërrëfyesit të tij shpirtëror, misteriozit dhe enigmatikut Petrus, Paulo përballet me një sërë provash, takon persona që vënë në rrezik mbërritjen dhe besimin e tij.

Kategoria

5.90

Infromacione shtesë

Autori i librit

Paulo Coelho

Numri i faqeve

254

Shtëpia botuese

Toena

Gjuha

Shqip

ISBN

9992719729

Rreshti

A

Kolona

16

Komente

Nuk ka ndonjë koment.

Jepni një mendim i pari "Pelegrini i komposteles"

Poashtu mund të ju pëlqejë