Përralla për peshkatarin dhe peshkun

Kategoria

1.80

Infromacione shtesë

Autori i librit

Alekasandar Pushkin

Numri i faqeve

70

Shtëpia botuese

Piramida

Gjuha

Shqip

ISBN

9789951182652

Rreshti

C

Kolona

4

Poashtu mund të ju pëlqejë