Përzgjedhja

Mundësia për t’u ngjitur në botën e fustaneve vezulluese dhe bizhuterive të paçmuara. Për të jetuar në një pallat dhe për t’u ndeshur për zemrën e Princit Makson.

8.40

Infromacione shtesë

Autori i librit

Kiera Cass

Numri i faqeve

317

Shtëpia botuese

Bota Shqiptare

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928001573

Rreshti

A

Kolona

28

Poashtu mund të ju pëlqejë