Pëshpërima e fundit

“Pëshpërima e fundit” është një roman që të bën për vete; ngjarjet e tij shtrihen në mijëra kiiometra e në dhjetëra vite, ai eksploron fuqinë e dashurisë, këmbënguijen e ndonjëherë dhimbjen që ajo shkakton. Si reziston dashuria e vërtetë në kohë e hapësirë përballë shtypjes dhe egërsisë? Kur fillon fuqia e mbijetesës nga kujtimet nostaigjike për t’i shkatërruar mundësitë e një të tashmeje të bukur dhe një të ardhmeje premtuese? Këto janë pyetjet me të cilat Pëshpërima e fundit e sfidon lexuesin të debatojë që nga paragrafi i parë e deri te fundi i tij prekës. Michael Jackson-Kryeredaktor i Black Intellect Journal

8.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Klajd Gazulli

Numri i faqeve

303

Shtëpia botuese

Dudaj

Gjuha

Shqip

ISBN

97899943 0 5810

Rreshti

A

Kolona

31

Poashtu mund të ju pëlqejë