Plaku dhe Deti

Plaku dhe deti është një tregim për forcën dhe dinjitetin e shpirtit të njeriut. Me simbolikën e tij ai trajton pyetjen e madhe, se deri ku duhet të shkojë njeriu, deri ku duhet të guxojë. Për Heminguejin njeriu, në trevën e dyluftimit të pabarabartë, madje të vetë vdekjes, nuk ka përse të tërhiqet pa e provuar.

Kategoria

2.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Ernest Heminguej

Numri i faqeve

71

Shtëpia botuese

Piramida

Gjuha

Shqip

ISBN

9789951182713

Rreshti

C

Kolona

6

Poashtu mund të ju pëlqejë