Princi dhe i varfëri

Kategoria

3.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Mark Twain

Numri i faqeve

211

Shtëpia botuese

Berati

Gjuha

Shqip

ISBN

9789951676571

Rreshti

B

Kolona

5

Poashtu mund të ju pëlqejë