Princi dhe i vobekti

6.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Mark Tuein

Numri i faqeve

239

Shtëpia botuese

Botimet Dritan

Gjuha

Shqip

ISBN

9789995621162

Rreshti

B

Kolona

13

Komente

Nuk ka ndonjë koment.

Jepni një mendim i pari "Princi dhe i vobekti"

Poashtu mund të ju pëlqejë