Princi i Lumtur dhe tregime të tjera

Kategoria

3.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Oskar Uajld

Numri i faqeve

111

Shtëpia botuese

Piramida

Gjuha

Shqip

ISBN

9789951182270

Rreshti

C

Kolona

10

Poashtu mund të ju pëlqejë