Qëndro ku je dhe pastaj nisu

Kategoria

7.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

John Boyne

Numri i faqeve

245

Shtëpia botuese

Botart

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928286321

Rreshti

B

Kolona

25

Komente

Nuk ka ndonjë koment.

Jepni një mendim i pari "Qëndro ku je dhe pastaj nisu"

Poashtu mund të ju pëlqejë