Ramona dhe nëna

Kategoria

5.90

Infromacione shtesë

Autori i librit

Beverly Cleary

Numri i faqeve

192

Shtëpia botuese

Botart

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928116871

Rreshti

B

Kolona

24

Komente

Nuk ka ndonjë koment.

Jepni një mendim i pari "Ramona dhe nëna"

Poashtu mund të ju pëlqejë