Robinja

Më përkëdhelej sedra pasditeve kur Albertina zbriste nga karroca dhe kthehej në shtëpinë time. Kënaqësia rritej kur, nga thellësia e gjumit, ajo ngjiste shkallët e fundit të ëndrrave, rilindte dhe përmendej në dhomën time, duke pyetur veten për një çast “kur jam”, por teksa shihte sendet që e rrethonin, abazhurin, drita e të cilit i vriste sytë, e quante veten në shtëpi.

Kategoria

11.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Marcel Proust

Numri i faqeve

433

Shtëpia botuese

Fan Noli

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928203083

Rreshti

A

Kolona

12

Poashtu mund të ju pëlqejë