Romeo dhe zhulieta

Kategoria

3.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

SHEKSPIR

Numri i faqeve

152

Shtëpia botuese

Berati

Gjuha

Shqip

ISBN

9789951565660

Rreshti

B

Kolona

10

Komente

Nuk ka ndonjë koment.

Jepni një mendim i pari "Romeo dhe zhulieta"

Poashtu mund të ju pëlqejë