Rrefimi

Në kohën kur po ekzekutohej një person i pafajshëm, Trevis Bojeti, përdhunuesi dhe vrasësi i nxënëses së gjimnazit, reflekton dhe vendos të tregojë të vërtetën e krimit, duke e çliruar nga akuzat e padrejta Donte Drumin. Ky rrëfim i vrasësimit, pendesa e thellë e tij dhe i gjithë rrëfimi vjen përmes një tjetër kryevepre të Grishanit, i ardhur në shqip nga botimet Dudaj

Kategoria

10.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

John Grisham

Numri i faqeve

529

Shtëpia botuese

Dudaj

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994304936

Rreshti

A

Kolona

13

Poashtu mund të ju pëlqejë