Sekreti i Anglisë

“Mbas një odiseje prej 75 vitesh, fati dhe rastësia deshen qe kjo vepër të shpëtonte. Nëse për veprën e Leo Ferreros ishte kujdesur i ati, Gulielmo, mbas vdekjes së të birit; për sjelljen në shqip nga Lazër Radi, do të kujdesej i biri. Diçka, në kufijtë e të pabesueshmes. Autori nën të keqen e fashizmit, përkthyesi nën të keqen e komunizmit. Kjo është me pak fjalë historia e këtij libri. Një stafetë që udhëton prej 90 vitesh…” -Jozef Radi

6.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Leo Ferrero

Numri i faqeve

167

Shtëpia botuese

Botimet Jozef

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928280 527

Rreshti

A

Kolona

31

Poashtu mund të ju pëlqejë