Shëndeti dhe suksesi nëpërmjet meditimit

Shëndeti dhe suksesi nëpërmjet meditimit është libër i autorëve Hetem Ramadani dhe Radovan Starc.
Ky libër ka për qëllim që t’i informojë dhe t’i bindë njerëzit për një jetë të shëndetshme dhe fatlum sipas kriterit njerëzor.

Kategoria

10.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Radovan Starc & Hetem Ramadani

Gjuha

Shqip

Shtëpia botuese

Koliqi

Numri i faqeve

182

ISBN

9789951814331

Rreshti

D

Kolona

16