Shkrimi dhe fati

Kategoria

3.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Huseyin su

Numri i faqeve

204

Shtëpia botuese

Fleta

Gjuha

Shqip

ISBN

9789951727396

Rreshti

A

Kolona

42

Komente

Nuk ka ndonjë koment.

Jepni një mendim i pari "Shkrimi dhe fati"

Poashtu mund të ju pëlqejë