Shtëpia e Matriones

Një tjetër kryevepër e Aleksandër Solzhenjicin vjen në gjuhën shqipe: Shtëpia e Matrionës, një histori e madhe, e rrëfyer thjeshtë në një fshat rus. Jeta e një të dënuari që sapo del nga burgjet dhe e fillon jetën në një shtëpi të vogël me qira. Një ngjarje me simbolikë të madhe në Rusinë kur sapo Stalini ishte ndarë nga jeta

Kategoria

11.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Aleksandër Sollzhenjicin

Numri i faqeve

262

Shtëpia botuese

Fan Noli

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928203731

Rreshti

A

Kolona

14

Poashtu mund të ju pëlqejë