Shtëpia e robotëve

Kategoria

8.40

Infromacione shtesë

Autori i librit

James Patterson dhe Chris Grabenstein

Numri i faqeve

325

Shtëpia botuese

Bota Shqiptare

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928003089

Rreshti

B

Kolona

19

Komente

Nuk ka ndonjë koment.

Jepni një mendim i pari "Shtëpia e robotëve"

Poashtu mund të ju pëlqejë