Si të bëhesh profesionist në shitje

“Si të bëhesh profesionisht në shitje” është një udhëzues njohurish dhe aftësish, është përgjigja e pyetjes: Si të kemi sukses në profesionin tonë dhe në jetë? Çfarë është shitja në vetvete? Cilët janë faktorët/elementët e saj përbërës? Cilat janë cilësitë që përcaktojnë përsosmërinë në shitje? Cilat aftësi e veçojnë nga të tjerët shitësit e suksesshëm? Në ç’etapa zhvillohet ky proces? Çfarë duhet

Kategoria

11.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Vasil Naçi

Gjuha

Shqip

Shtëpia botuese

Agna Leadership Academy

Numri i faqeve

251

ISBN

9789928044259

Rreshti

D

Kolona

15