Skënderbeu ose dashuri dhe liri

Kategoria

3.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Thomas Whincop

Numri i faqeve

149

Shtëpia botuese

Berati

Gjuha

Shqip

ISBN

9789951676823

Rreshti

B

Kolona

9

Poashtu mund të ju pëlqejë