Spiunia

Paulo Coelho kthehet me portretin e jashtëzakonshëm të një gruaje, një roman aventure dhe formimi, fryt i një pune kërkimore mbi dokumente të pabotuara, por të realizuar me syrin e një narratori, i cili, nga jeta e Mata Harit, sjell një mesazh të ditëve tona, për gratë dhe burrat e sotëm.

Kategoria

6.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Paulo Coelho

Numri i faqeve

204

Shtëpia botuese

Toena

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928235688

Rreshti

A

Kolona

16

Poashtu mund të ju pëlqejë