Strehëza e ëndrrave

Ky është një roman ky shtrohet thelbësisht problemi i vlerës së jetës. Jeta është e paçmuar. Ajo nuk ka çmim. Dhe ne të gjallët nuk mund ta vlerësojme atë, përderisa jemi veçse pjesëza të jetës dhe lastarë. Jeta-është Zoti. Ne nuk jemi në gjendje ta vlerësojmë jetën. …”

Kategoria

8.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Erih Maria Remark

Numri i faqeve

199

Shtëpia botuese

Fan Nol

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994391875

Rreshti

A

Kolona

7

Poashtu mund të ju pëlqejë