Të kesh dhe të mos kesh

Ernest Hemingway në romanin e tij të rëndeshishëm “Të kesh dhe të mos kesh” përshkruan me mendjemadhësi vuajtjet individuale të atyre që kanë dhe të atye që skanë, si dhe krijon një nga portretet në delikate dhe më prekëse në krijimtarinë e tij. Zbavitës dhe tragjik, i gjallë dhe poetik, me një ndikim të jashtëzakonshëm emocional. Në këtë roman shumë realist, e, megjithatë, çuditërisht delikat e të guximshëm, Hemingëay e ngre aventurën e madhe letrare në një nivel të ri.

Kategoria

6.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Ernest Heminguej

Numri i faqeve

181

Shtëpia botuese

Onufri

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994342211

Rreshti

A

Kolona

5

Poashtu mund të ju pëlqejë