Të shtunën nga zgafellja 2016-2018

158 kolumne të zbërthyera në informata e vlerësime të argumentuara mirë e thjesht për ngjarjet me rëndësi të viteve 2016-2018, duke të rikthyer kështu në historinë e afërt. Duke të siguruar po ashtu se ajo nuk do të harrohet edhe kur të bëhet e largët. Shkrimet që nuk janë vetëm për të informuar, nuk janë sikur librat e historisë që krijojnë distancën. Zgafellat çdoherë mbeten të freskëta dhe e këndshme për t’u lexuar. Kjo, ngase autorja qaset si mike. Ashtu edhe shkruan. Ashtu edhe mbetet.

Kategoria

6.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Flaka Surroi

Numri i faqeve

708

Shtëpia botuese

Koha

Gjuha

Shqip

ISBN

9789951685825

Rreshti

E

Kolona

21

Poashtu mund të ju pëlqejë