Tehu i Briskut

Kërkimi i vetvetes, ndërgjegjësimi për atë ç’ka je e çfarë kërkon nga jeta është si një rilindje, një dhembje që të bën më të fortë dhe që, pashmangërisht, e ngrijnë dhe e bëjnë zemrën të rrahë, pra të ndihet e gjallë. Me këtë roman, Maugham-i kurorëzoi karrierën e tij si shkrimtari më i lexuar i kohës së vet.

Kategoria

10.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

W. Somerset Maugham

Numri i faqeve

450

Shtëpia botuese

Pegi

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928200846

Rreshti

A

Kolona

10

Poashtu mund të ju pëlqejë