Tregime të zgjedhura

Ai është një botë idesh të qarta ,të dëlira dhe ,njëherësh,të pazakonta,që…Janë shprehur në fjalë me një drejtpërdrejtësi dhe përkorje të shkëlqyer .[Ai] qe tregimtar madhështor.Ne i lexojmë tregimet e Borhesit me kërshërinë hipnotike me të cilën lexojmë zakonisht prozën policore… -Mario Vargas Llosa

Kategoria

6.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Jorge Luis Borges

Numri i faqeve

246

Shtëpia botuese

Zenit

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928113559

Rreshti

A

Kolona

8

Poashtu mund të ju pëlqejë