Unë Elton John

Gazmore, argëtuese dhe herë-herë thellësisht prekëse, autobiografia UNË do t’ju çojë në një udhëtim intim me një legjendë të gjallë.

Kategoria

12.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Elton John

Numri i faqeve

683

Shtëpia botuese

Dritan

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928184689

Rreshti

D

Kolona

2

Poashtu mund të ju pëlqejë