Vajzat e princeshës sulltana

…një udhëtim i trishtueshëm dhe këmbëngulës me Princeshën Sulltana, për të fokusuar të gjitha padrejtësitë që bëhen ndaj grave, ndaj kësaj shtrese të shoqërore të sakrifikuar e të pambrojtur… Princesha Sulltana ka lënë gjurmë të thella në vetëdijen time, më jep shpresë dhe më lë të kuptoj se gjithmonë duhet gjetur një mundësi për të shmangur dhe denoncuar dhunën. “Vajzat e Princeshës Sulltana” është një apologji kundër dhunës ndaj grave.

8.30

Infromacione shtesë

Autori i librit

Jean Sasson

Numri i faqeve

349

Shtëpia botuese

Ombra GVG

Gjuha

Shqip

ISBN

99789922806072

Rreshti

A

Kolona

32

Poashtu mund të ju pëlqejë